Checkout
Total: 0
Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
TOTAL 0,-

ABANTI design starter nettbutikk

Hei alle dere:) Nu er jeg straks i gang med netthandel! 

Jeg har vært på en utrolig reise, en reise som har inneholdt både gode og dårlige dager. Det har vært morsomt, utfordrende, spennende, nervepirrende og til tider kjedelig og skuffende.

Printet er illustrert av Marit Anne Sara.

Likevel er jeg sikker på at reisen såvidt har begynt. Selv med utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo samt noen år med modning, er jeg utrolig fersk. Dette er mine første klær jeg produserer. Dette er første gang jeg skal selge klær på nett. Dette er første gang jeg kanskje vil møte noen som bruker klærne mine. Akkurat det er ganske så spennende og veldig skummelt.

 

 

Vet nemlig ikke hvor mange søvnløse netter jeg har bak meg. Tanken på at mitt design ikke slår an, kommer stadig tilbake. Tanken på at kvaliteten på klærne og printet skal være dårlig, har virkelig holdt meg våken. Jeg har testet ut stoffet ved å vaske og dampe det. Det gikk bra helt til buksene landet i Karasjok. Etter en dag oppdaget jeg at en søm måtte forsterkes, for å ikke rakne. Etter å ha forsterket buksene, oppdaget jeg at stoffet hadde en tendens til å nuppe seg ved kraftig og mye bruk. Jeg prøvde å tilbakekalle buksene, men det var umulig. Buksene ville kjøperne beholde. Derfor insisterte jeg å selge de for halv pris.

 

Min logo. Også den er illustrert av fantastisk flinke Marit Anne Sara.

Reisen har såvidt begynt og jeg vil feile, lære og etterhvert gjøre de riktige tingene. Jeg vil jobbe for at du skal få et produkt som holder kvalitet og jeg vil jobbe hardt for at mitt design skal være fengende. Jeg vil fortsette med å lete etter de beste materialene og de beste printerne. 

 

Og for de som lurer på hvorfor toppene og blusene ikke kan kjøpes på nett i dag, så er det rett og slett fordi det er en del organisering som må til for å få de ut på nett;) Og de er i ekte silke så den må du ta ekstra godt vare på.