Checkout
Total: 0

Login

Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
TOTAL 0,-

Abanti sponser Miss Norway deltaker

PHOTO: Torgrim Halvari, Du finner luhkkagenseren her.

Jeg pleier ikke å skryte av Abantis rolle i samfunnet da Abanti ikke er med på å sponse i millionklassen, men vi prøver med de ressurser vi har, å bidra til noe, spesielt for unge talentfulle og ambiøse personer og grupper.

Selv om Abanti ikke er noe stor bedrift med flere tusen kunder, så er jeg likevel veldig opptatt av å gi noe tilbake, fordi jeg setter utrolig pris på dere som handler hos Abanti og som gir oss muligheten til å jobbe med samisk design.

Abanti sponser en del lag og foreninger med pengepremier og produkter. Noen ganger har jeg måttet si nei, men det er når økonomien tilsier at det må spares. Tror jeg ytterst sjeldent har måttet si nei til å gi gave til basarer i Karasjok og Kautokeino. Jeg har feks et eget fotballlag sammens med Hansabari, som spiller juleturneringen i Karasjok. Abanti har i flere år sponset den samme juleturneringen IL Nordlys arrangerer, og i år var jeg hovedsponsor. Abanti har sponset klær til en crosskjører, en hel masse premier til Mama Sara, lag og foreninger. I skrivende stund har vi også lovt å gi en gavepakke med klær til leder av natur og ungdom i Kautokeino. Hun vet det ennå ikke selv, men pakken er på vei.

Foto: Torgrim Halvari

Det vi likevel er veldig stolt over er at vi har underskrevet kontrakt med Miss Norway om å være sponsor av vår egen Karasjok jente Susanne Næss Guttorm. Vi vet hun er en god representant og vi heier på deg.

Det artige og det spesielle er at jeg og Kim har på en bittelite måte bidratt til at hun meldte seg inn i Miss Norway konkurransen. I et lystig lag i Trondheim i forbindelse med Tråante 2017, skøyet Susanne og typen Magne som også er DJ Biti, at de kunne tenkt seg å være modeller. Sist sommer tok vi dem på alvor og dro til Oslo for å gjøre en photoshoot med de to. På laget hadde vi vår gode venn og fotograf Torgrim Halvari med på laget. Vi hadde også Makeup artist Sølvi Strifeldt med. Bildene ble bra og alle var superhappy. En dag fikk jeg en melding på Facebook. Susanne hadde fått mersmak og meldt seg på Miss Norway konkurranse.

FOTO: Torgrim Halvari, Du finner Elsa Laula ullgenser her

Jeg har fulgt henne tett opp etter det. Abanti AS er hennes offisielle sponsor. Vi har arrangert photoshoot her på Abanti for at Susanne får mer erfaring i det å posere, vi har leid et studio i Oslo for å bidra til flere shoots. Torgrim Halvari har stilt opp som fotograf igjen, for å ta bilder av henne for at hun skal kommer seg opp og frem i Miss Norway konkurransen. Det har vært utrolig lærerrikt og skøy å følge Susanne så tett.

Til tider kan det være tøfft å være en liten designer som må telle pengene hver gang man har lyst til å gjøre noe skøy. Av og til har man bare lyst til pakke ned butikken og starte et vanlig A4 liv med fast lønn hver eneste måned. Men hver gang en bestilling kommer. Hver gang en kunde ringer for å fortelle om god service og at hun elsker Abanti. Hver gang jeg ser et Abanti antrekk på noen i butikken, i et selskap, i et møte eller på konsert. Hver gang noen blir glad for det lille vi klarer å bidra med i samfunnet.  Hver gang jeg har råd til å stille opp for sånne som Susanne. Det er da jeg vet at noe riktig gjør jeg da. 

La oss følge Susanne på veien mot hennes mål.

Vær med å heie frem Susanne du og. 

Følg hennes blogg her: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/blogger/susanneguttorm.html

På Facebook:

https://www.facebook.com/susanneguttorm/

 

 

 

 

 

Kommentarer