Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Salgsbetingelser

 

Julegavene kan vi sende

Om du vil at vi pakker og sender gaver for deg, så trykker du på "kommenter" før du går til betaling. Der legger du inn adressen gaven skal sendes til og info om "til og fra". Vi pakker gaven og sender den direkte til gavemottaker med en hilsen fra deg. Skal du bestille til flere? Lag en ordre per gavemottaker. Det blir ikke dyrere, da vi sender fraktfritt i Norge. 

Bestilling

 
Alle bestillinger bekreftes pr mail. Er du usikker på om bestillingen er foretatt riktig, kan du kontakte meg, så hjelper jeg deg.

 

Bestilling fra utlandet
 
Å bestille fra andre land enn Norge, vil kunden bli påført ekstra avgifter som fortolling. Den norske mva faller bort. For å kunne bestille fra utlandet: Huk av "Custom foreigner" i handlekassen. Om du er usikker, ta kontakt. 

 

Betaling
 
Betaling skjer via Klarna. Du kan enten betale med VISA, annet kredittkort, eller be om faktura via klarna. 

 

Frakt og fraktkostnader
 
Det er fraktfritt i Norge. Da det er mye dyrere å sende utenlandsk har jeg satt på litt porto for ordrer under 1000 kr. 
 
Bytte- og returrett
 
Abanti følger forbrukerkjøpsloven i forbindelse med retur/angrefrist.
 
Fra varen er mottatt har du 14 dagers full bytte- og returrett. Dette gjelder også salgsvarer. Varen leveres tilbake fullstendig, uskadet, ubrukt og med merkelapper. Varen skal være pakket forsvarlig i orginal emballasje. Med varen sendes kvittering. Kunden vil selv måtte stå for returporto. Frakt og ekspedisjonskostnader krediteres ikke.
 
Feil på vare
 
Ved mangler eller feil på din vare kontakter du Abanti og returnerer varen innen 14 dager med ordrenummer og informasjon av hvilke mangler eller feil varen har.
 
 
Jeg er behjelpelig om du lurer på. Jeg kan nåes på
 
tlf: 46 13 00 26
 
eller
 
 
Ved returnering av vare, sendes dette til:
 
Abanti AS
Suomageaidnu 1497
9730 Karasjok
Norge
 
ABANTI AS har organisasjonsnr 916543166