Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Black Friday, messer, fraktproblemer og hektiske dager

November er en hektisk måned for oss gründere. Jeg prøver å holde hodet kaldt, så stressnivået ikke tar overhånd. For de som kjenner meg, kjenner meg som surrete og kaotisk. Etter hvert som bedriften Abanti har fått noen år på baken, så har erfaringer, både gode og dårlige, gitt meg evnen til å senke stressnivået.

Å gi deg et lite innblikk i en hektisk tid har jeg også tid til :D  Det gjør jeg mellom mailing med UPS og fabrikk. Varene som skulle vært her førstkommende fredag, kommer ifølge UPS først den 4. desember. Der er blant annet varer som er forhåndsbestilt, og som jeg har lovt kundene mine å sende av gårde med en gang de kommer. Akkurat nå prøver jeg ifølge UPS å gjøre noe umulig: Nemlig å få lasset av varene ved en eller anna flyplass og fåde tilsendt rett til Alta. Umulig, sier de. Vi får se hvor umulig det er. Jeg har klart det før.

Førstkommende helg er det messe. Ikke bare en, men to. Bare det kan ta pusten av en gründer som vil være med på begge. Heldigvis pleier ting å ordne seg. Skutermessa i Lakselv hadde nemlig ikke plass til flere selgere, og Optituning avdeling Alta fikk ikke plass. Johan Margidon Hættas kreative og flinke koneemne Anne Marie Vars hadde en idé om at Abanti og biltuning passer på en og samme stand. Derfor ringte hun meg og jeg var helt enig. Klar tuning og design passer i lag. Dermed krysser jeg av enda en utfordring. Mens Johan Margidon tuner biler, så selger Anne Marie Abanti. Tusen takk.

Jeg selv er å finne på messa i Kautokeino. Har du ikke fått det med deg at messa er førstkommende lørdag og søndag, så får du litt  info nå. Duodjemessa i Kautokeino er lørdag (11-20) og søndag (11-15) på Báktehárji. Smiler mens jeg tenker på denne messa. Dette er faktisk den beste messa. Smiler også med tanken på de fantastiske arrangørene. De sender ut så mye info til folk på Facebook, at enkelte trues med utestengelse. For et engasjement :)

 

Black Friday, eller Black week. Selvfølgelig skulle også dette skje akkurat denne uka. Abanti vil jo være med på alt, så da heiv jeg meg rundt, selv om jeg er kaputt etter en uke med salgsmesse i Tromsø. Bilen ble pakket ut i en fei. Varene ble telt opp. Nettbutikken ble endret på null komma niks og Abantis Black Friday kunne starte allerede på  tirsdagen. Friday hele uka da, selv om jeg hadde bestemt meg for å ha Black Friday på friday. Men med pakking til to messer, opprigg fredag, så ville det blitt sinnsykt mye omorganisering av å ta ut varer fra messa, for å sende de avgårde. Å spre Black Friday utover uka gir mer kontroll. At en samisk designer har valgt å hive seg på denne trenden får spalteplass i den samiske avisa Avvir :D Har akkurat avgitt et intervju og fotograd sendes etterhvert til butikken min på Grensen. Bare gøy det da

 Et godt tips er å sjekke ut Kimbanti jeans. Herre jeans er like fint på kvinner som på menn. Jeg er behjelpelig med størrelser, men erfarer at du kan bestille din egen størrelse eller gå opp en størrelse om du bestiller herremodellen. Diehppijeans er små i størrelse og Haremsbuksa er  stor i størrelse :D Her et bilde av Miss Norway deltaker Susanne Næss Guttorm som nå er vår faste modell. Vi er så stot over henne og er så stolt over å hjelpe henne fremover, der vi har mulighet til det.

I skrivende stund har jeg ringt TNT og spurt om UPS kan levere varene der, istedetfor å sende de til Karasjok i 2 uker fremover. TNT er alltid behjelpelig og har sagt ja til å hjelpe meg. Da gjenstår det bare å se om UPS klarer å ta ut par esker fra traileren og laste de av i Lillestrøm istedetfor. Om Risku-luhkkaene ikke kommer innen rimelig tid, har du full mulighet til å maile meg om kansellering av bestilling: anneberit@abanti.no

Opp i alt det hektiske har jeg en bestevenn, en god hjelper, en god planlegger, en god støttespiller. Han er min ektemann. Takk for at du er der her for meg

Abanti butikken på Grensen har disse åpningstider denne uka: Onsdag og torsdag mellom 12 og 18. Fredag mellom 12 og 15. Velkommen

Kommentarer