Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Velkommen til ny nettside

Akkurat nu publiserer jeg ny nettside. I begynnelsen vil nettsiden ha adressen: abanti.mystore3.no. Etterhvert vil abanti.no adressen være tilbake. Håper dette ikke gir noe hodebry for hverken meg eller deg;) I begynnelsen vil det kun være mulig å betale på forhånd, eller via paypal eller postoppkrav. Det er også mulig å reservere, betale og hente varen hos Abanti. Om en uke eller to vil kredittkortløsning være på plass.

Som du ser har jeg par risku-produkter igjen, men jeg håper jo at de nye produktene med tagge-mønster faller i smak. Også de er illustrert av Maret Anne Sara.

Foto: Tor Ivan Boine, modell: Line B. Varsi

 

Om du ikke finner din str, fortvil ikke. Den 15. mai vil det komme inn flere størrelser. Det er bare å kontakte meg, så legger jeg den av for deg. 

Fra og med neste lørdag (9. mai) vil det også være mulig å bestille fra baby-kolleksjon Ánne ja Piera. Disse vil ha en leveringstid på 2 til 3 uker. Den kjempefine lávvuen har min sønn Martin tegnet da han var ni-ti år gammel. 

 

Jeg vil takke Tor Ivan Boine for å ha lagd denne siden for meg. Jeg er jo ikke teknisk anlagt i det hele tatt. Så om du har samme problem/utfordring som meg, kan jeg anbefale Tor Ivan på det sterkeste.

Kommentarer